Centraal Beheer

woningdelen standaard meeverzekerd

Centraal Beheer is fan van woningdelen en de deeleconomie. Daarom is in de woonverzekering het verhuren van je woning standaard meeverzekerd. Met een 3-D straattekening wilde Centraal Beheer Amsterdammers op de hoogte brengen van het begrip woningdelen en dat dit bij hun vanaf nu standaard is meeverzekerd. Paint it yellow regelde o.a. een street artist om een passende 3-D straattekening te maken in het Westerpark.

Doel van de tekening was om mensen er in plaats te laten nemen en hun eigen verhaal te creëren. Deze foto’s konden ze delen via Twitter, Instagram of Facebook. De meest originele inzending won een weekend weg ter waarde van € 400,-. Plaatsing van de 3-D straattekening duurde meerdere dagen en trok veel bekijks van bezoekers in het park. De making off van de 3-D straattekening werd gefilmd en als teaser online geplaatst. Daarnaast werd de actie aangekondigd in een huis-aan-huis advertentiecampagne. Hierin werd opgeroepen om te komen kijken en deel te nemen in het Westerpark. Online activatie werd verzorgd door Centraal Beheer. Onder andere werd er een filmpje geplaatst met als onderschrift: De kans is groot dat je dit weekend in het Westerpark in Amsterdam oog in oog komt te staan met een buitenaards mooi kunstwerk.

Op de promotiedag zelf werd de campagne ondersteund met een moving billboard, een campagneteam die dropsleutels uitdeelde met hieraan een informatiekaartje. Gedurende deze dag was er wederom een filmcrew en fotograaf aanwezig om deze geweldig leuke campagne in beeld te brengen. De campagne heeft ruim 11.000 huishoudens bereikt. Er zijn meer dan 3.000 sleutelhangers met informatiekaartje uitgedeeld en de eindfilm heeft meer dan 15.000 views opgeleverd op Facebook. Een geweldig resultaat!

 

bekijk de foto’s

en ook de video

 

 

 

project info

Bureau: paint it yellow BV

In samenwerking met: Emotion

In opdracht van: Centraal Beheer