A.W. Bruna

 Paula Hawkins – In het water

Als opvolger van de internationale bestseller ‘Meisje in de trein’ is de nieuwe thriller In het water geschreven door Paula Hawkins op 2 mei uitgegeven door uitgeverij A.W. Bruna. In deze thriller verdwijnen door de jaren heen verschillende vrouwen in hetzelfde water. De personages in het boek zijn ook de hoofdpersonen in de guerrilla campagne.

De vier vrouwen uit het boek werden in tien steden aan een touw vastgebonden, voorzien van een waterdicht LED lampje en in het water voor dood achtergelaten. Rondom de plaats delict werden A4 postertjes verspreid met de tekst: Red de lastige vrouwen uit het water en duik in de nieuwe bestseller van Paula Hawkins. Spot Barbies in Leiden en Haarlem, red ze uit het water en jij bent de gelukkige vinder van ‘In het water’, de nieuwe thriller van Paula Hawkins.

Voorbijgangers die de lastige vrouwen namelijk uit het water wisten te vissen redde niet alleen de vrouwen, maar haalden ook een pakketje omhoog. Hierin zat een nieuw exemplaar waterdicht verpakt en zo konden de redders opnieuw duiken, maar dan in de nieuwe bestseller ‘In het water’ van Paula Hawkins. Houd de Facebookpagina https://www.facebook.com/AWBrunaUitgevers/ in de gaten, want de dames kunnen ook in andere steden opduiken.

 

bekijk hier de foto’s

en de video

 

project info

 

Bureau: paint it yellow

In opdracht van A.W. Bruna