Apostolisch Genootschap

Reverse graffiti in elf steden

Wellicht loop je door een stad ergens in Nederland en kom je verschillende reverse graffiti boodschappen tegen in het straatbeeld. Deze tekstboodschappen zijn levensvragen en hiermee worden mensen geïnspireerd om eigen antwoorden op deze vragen te vinden. Op drukke of relevante plaatsen in het straatbeeld zijn  green graffiti teksten geplaatst. Te denken valt aan winkelcentra, sportverenigingen, stadsparken en scholen.

Reverse graffiti, ook wel green graffiti genaamd, is een milieuvriendelijke en duurzame manier om je boodschap over te brengen. De uitingen ontstaan door kraanwater onder hoge druk op een vervuilde ondergrond te spuiten. De uiting wordt hierdoor zichtbaar is schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Deze kernwaarden zijn op het lijf van het Apostolisch Genootschap geschreven.

Om aandacht te vragen voor de themaontmoetingen van het Apostolisch Genootschap is de guerrilla campagne uitgevoerd in elf steden. Data van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de webpagina vindhetantwoordinjezelf.nl. De campagne wordt verder ondersteund door inzet van driehoeksborden en online op Facebook, Twitter en Instagram.

 

Bekijk de foto’s

 

project info

Bureau: paint it yellow BV

In samenwerking met: Zigt mediabureau en reclamebureau Zeal

In opdracht van: Apostolisch Genootschap